piers z indyka ok 1 kg
łyżka curry
sól, pieprz
śmietana 30% 250ml
puszka brzoskwiń (lub ananasów)
rodzynki opakowanie
przyprawa do kurczaka pikantna gotowa mieszanka lub wg własnego pomysłu na bazie papryki
1/2 kostki masła
indyka natrzec przyprawa, sola i pieprzem,
curry chwile podsmazyc na masle, w tym podsmazyc indyka,
dodac rodzynki,
dodac pokrojone w plastry brzoskwinie, cały sok z puszki,
piec w piekarniku
sos rozprowadzic ze śmietana i chwile jeszcze całosc poddusic
łyżka curry
sól, pieprz
śmietana 30% 250ml
puszka brzoskwiń (lub ananasów)
rodzynki opakowanie
przyprawa do kurczaka pikantna gotowa mieszanka lub wg własnego pomysłu na bazie papryki
1/2 kostki masła
indyka natrzec przyprawa, sola i pieprzem,
curry chwile podsmazyc na masle, w tym podsmazyc indyka,
dodac rodzynki,
dodac pokrojone w plastry brzoskwinie, cały sok z puszki,
piec w piekarniku
sos rozprowadzic ze śmietana i chwile jeszcze całosc poddusic