- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
składniki;
2 jajka
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
2 łyżki posiekanego koperku
kilka rzodkiewek
kilka listków sałaty
tłuszcz do smażenia
sól
Jajka wbić do naczynia i rozbełtać z koperkiem, pietruszką i solą. Masę wlać na rozgrzany tłuszcz i powoli smażyć. Zwinąć i na talerzu przybrać plasterkami rzodkiewek i sałatą.
przepis z książeczki Jajka na 100 sposobów.
2 jajka
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
2 łyżki posiekanego koperku
kilka rzodkiewek
kilka listków sałaty
tłuszcz do smażenia
sól
Jajka wbić do naczynia i rozbełtać z koperkiem, pietruszką i solą. Masę wlać na rozgrzany tłuszcz i powoli smażyć. Zwinąć i na talerzu przybrać plasterkami rzodkiewek i sałatą.
przepis z książeczki Jajka na 100 sposobów.
Ostatnią edycję dokonał moderator: