- Maj 14, 2006
- 1,077
- 0
- 0
- 250 g mango
- 50 g cukru drobnego
- 1 cytryna
- 450 g chudego jogurtu
- 100 g śmietany (30%)
Mango obrać ze skórki, oddzielić miąższ od pestki i zmiksować razem z cukrem i sokiem z 1 cytryny. Puree wymieszać z jogurtem. Śmietanę lekko ubić i dodać do masy, przełożyć do maszynki do lodów na ok 40-45 minut.
Przepis podaję na życzenie Malgosimi.
Źródło: http://www.marions-kochbuch.de/rezept/2533.htm
- 50 g cukru drobnego
- 1 cytryna
- 450 g chudego jogurtu
- 100 g śmietany (30%)
Mango obrać ze skórki, oddzielić miąższ od pestki i zmiksować razem z cukrem i sokiem z 1 cytryny. Puree wymieszać z jogurtem. Śmietanę lekko ubić i dodać do masy, przełożyć do maszynki do lodów na ok 40-45 minut.
Przepis podaję na życzenie Malgosimi.
Źródło: http://www.marions-kochbuch.de/rezept/2533.htm