- Wrz 16, 2004
- 886
- 0
- 0
Sos winegret zielony
4 łyżki oleju słonecznikowego
2 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka octu winnego (można więcej)
1 łyżeczka posiekanej zielonej pietruszki
1 łyżeczka musztardy sól,
cukier i pieprz do smaku
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Odstawić na jedną godzinę. Każdorazowo przed podaniem wymieszać.
4 łyżki oleju słonecznikowego
2 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka octu winnego (można więcej)
1 łyżeczka posiekanej zielonej pietruszki
1 łyżeczka musztardy sól,
cukier i pieprz do smaku
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Odstawić na jedną godzinę. Każdorazowo przed podaniem wymieszać.
Ostatnią edycję dokonał moderator: