Potrzebne będą:
Bagietka pokrojona w kromki (grubość ok. 1 cm)
posmarowana z jednej strony masłem
ułożona na blasze
na to położyłam (na stronę wysmarowaną masłem):
po kilka piórek surowej cebuli
po dwa plasterki surowych pieczarek
po kilka paseczków szynki
Posypałam startym żółtym serem i zapiekłam.
Podałam z keczupem.
Sporo krojenia, ale danko proste, w miarę szybkie i niedrogie.
Bagietka pokrojona w kromki (grubość ok. 1 cm)
posmarowana z jednej strony masłem
ułożona na blasze
na to położyłam (na stronę wysmarowaną masłem):
po kilka piórek surowej cebuli
po dwa plasterki surowych pieczarek
po kilka paseczków szynki
Posypałam startym żółtym serem i zapiekłam.
Podałam z keczupem.
Sporo krojenia, ale danko proste, w miarę szybkie i niedrogie.
Ostatnią edycję dokonał moderator: