- Lis 5, 2007
- 13,730
- 0
- 0
Skladniki;
4 duze pieczarki- same kapelusze
4 male buleczki
4 liscie salaty maslowej
1 duza kulka mozarelli
1 lyzka majonezu
8 filecikow anchois
oliwa do smazenia
sol, pieprz
Na niewielkiej ilosci oliwy usmaz kapelusze pieczarek, przypraw sola. Bulki przekroj na pol, posmaruj obie czesci majonezem. Na dolnej czesci ukladaj; lisc salaty, pieczarke, plaster mozarelli i po dwa fileciki anchois. Przypraw swiezo zmielonym pieprzem i przykryj druga polowka bulki.
Przepis pochodzi z magazynu Gala Kuchnia & Sztuka Stolu/ kwiecien-czerwiec 2008.
4 duze pieczarki- same kapelusze
4 male buleczki
4 liscie salaty maslowej
1 duza kulka mozarelli
1 lyzka majonezu
8 filecikow anchois
oliwa do smazenia
sol, pieprz
Na niewielkiej ilosci oliwy usmaz kapelusze pieczarek, przypraw sola. Bulki przekroj na pol, posmaruj obie czesci majonezem. Na dolnej czesci ukladaj; lisc salaty, pieczarke, plaster mozarelli i po dwa fileciki anchois. Przypraw swiezo zmielonym pieprzem i przykryj druga polowka bulki.
Przepis pochodzi z magazynu Gala Kuchnia & Sztuka Stolu/ kwiecien-czerwiec 2008.
Ostatnią edycję dokonał moderator: