Cukinia z fetą

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
2
0
Cukinia z fetą

S4021443.JPG

Cukinię umyć, nie obierać, polroić w ukośne plastry grubości ok. 0.5 cm.

Panierować kolejno w rozmąconym jajku i w bułce tartej. Smażyć na oleju do zrumienienia z obu stron.

Podawać natychmiast z pokrojoną fetą, szczypiotem i papryką konserwową polaną sosem parmezanowym z dodatkiem czosnku.

Pyszny obiad!
mniam.gif


S4021445.JPG

Smacznego!
 

Załączniki

  • S4021443.JPG
    S4021443.JPG
    38.9 KB · Wyświetleń: 1
  • S4021445.JPG
    S4021445.JPG
    38.9 KB · Wyświetleń: 1
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
2
0
Wczoraj była na obiad i zrobiłam do niej sos czosnkowo-miodowy. Pasuje idealnie i bardzo go polecam do takiej cukinii
mniam.gif