- Maj 16, 2008
- 210
- 0
- 0
SKŁADNIKI:
kurki
cebula
masło
śmietana
czosnek
sól,pieprz
Kurki czyścimy i płuczemy aby pozby się piachu następnie wrzucamy na rozgrzaną patelnię dodajemy troche soli.Kiedy woda wyparuje wrzucamy masło iloś w zalezności ile mamy kurek wrzucamy cebule czyli masła musi by tyle aby cebula sie usmazyła.Dajemy czosnek wyciśnięty i pieprz dosalamy mieszając wlewamy śmietanę ściągamy z ognia i danie gotowe.
kurki
cebula
masło
śmietana
czosnek
sól,pieprz
Kurki czyścimy i płuczemy aby pozby się piachu następnie wrzucamy na rozgrzaną patelnię dodajemy troche soli.Kiedy woda wyparuje wrzucamy masło iloś w zalezności ile mamy kurek wrzucamy cebule czyli masła musi by tyle aby cebula sie usmazyła.Dajemy czosnek wyciśnięty i pieprz dosalamy mieszając wlewamy śmietanę ściągamy z ognia i danie gotowe.
Ostatnią edycję dokonał moderator: