- Gru 31, 2012
- 238
- 0
- 0
Składniki:
- szpinak (ze względu na porę roku mrożony liściasty)
- czosnek
- makaron spaghetti
- orzechy włoskie
- śmietana
- sól i pieprz
http://sepichce.blogspot.com/2013/01/spagh...-orzechami.html
Szpinak podsmażamy na małej ilości oliwy z oliwek, solimy i dodajemy posiekany czosnek. Po około 4 - 5 minutach dodajemy orzechy włoskie i smażymy jeszcze 2 minuty. Zdejmujemy z gazu i dodajemy łyżkę lub dwie śmietany wykładamy wszystko na ugotowany (al dente) makaron.
Smacznego
- szpinak (ze względu na porę roku mrożony liściasty)
- czosnek
- makaron spaghetti
- orzechy włoskie
- śmietana
- sól i pieprz
http://sepichce.blogspot.com/2013/01/spagh...-orzechami.html
Szpinak podsmażamy na małej ilości oliwy z oliwek, solimy i dodajemy posiekany czosnek. Po około 4 - 5 minutach dodajemy orzechy włoskie i smażymy jeszcze 2 minuty. Zdejmujemy z gazu i dodajemy łyżkę lub dwie śmietany wykładamy wszystko na ugotowany (al dente) makaron.
Smacznego
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: