IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> Masa orzechowa do mazurka., Przepis z zeszytu pani Olgii K.
agu
post 28 Mar 2013, 06:56
Post #1


uczeń
***

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 772
Dołączył: 3-July 08
Skąd: Poznań
Użytkownik nr: 9.746



1 szklanaka zmielonych orzechów
1 szklanka cukru pudru
1/3 szklanki śmietany
ciut soli

Wszystkie składniki wymieszać i chwilę podpiekać w garnku. Aż się składniki wymieszają. Masa musi być gęsta i klejąca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jobi
post 31 Mar 2013, 11:11
Post #2


kucharz 3 gwiazdek
************

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 11.396
Dołączył: 1-September 05
Skąd: Budzewo
Użytkownik nr: 708



Świetna masa. Wchodzi do wielkanocnego kanonu icon_smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 25th July 2014 - 04:37