- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
Piekarnik rozgrzać - 150 - 160 stopni
2 piersi kurze skroić w kostkę
Obsmażyć z 1 posiekaną cebulą.
Popieprzyć, zdjąć z patelni i odstawić w ciepłe miejsce.
2 pomidory obrać ze skóry i pokroić w kostkę
1 cebulę pokroić w spora kostkę
Cebulę poddusić dodając 50 ml octu ryżowego. Posolić, Dolać 200 ml mleka kokosowego, wymieszać całość z 1 łyżką (uwaga ostre) zielonej pasty curry. Dodać pomidory.Wymieszac. Zalać mięso i zapiekać ok. 30 min, w piekarniku.
2 piersi kurze skroić w kostkę
Obsmażyć z 1 posiekaną cebulą.
Popieprzyć, zdjąć z patelni i odstawić w ciepłe miejsce.
2 pomidory obrać ze skóry i pokroić w kostkę
1 cebulę pokroić w spora kostkę
Cebulę poddusić dodając 50 ml octu ryżowego. Posolić, Dolać 200 ml mleka kokosowego, wymieszać całość z 1 łyżką (uwaga ostre) zielonej pasty curry. Dodać pomidory.Wymieszac. Zalać mięso i zapiekać ok. 30 min, w piekarniku.
Ostatnią edycję dokonał moderator: