IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> Łosos w czerwonym winie i pomarańczach*
marghe
post 19 Oct 2005, 12:24
Post #1


kucharz 3 gwiazdek
******************

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 28.027
Dołączył: 1-November 04
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 160



wg Puszystych PAń

kilka pomaranczy obrac i pokroic w plastry
ułozyc na patelni, na nich połozyc rybe, doprawic sola, białym pieprzem i sporą iloscia gałki muszkat. Przykryc druga warstwą plastrów pom. skropic sokiem z pomaranczy
podlac czerwonym winem - trudno powiedziec ile Ona tego wina tam wlała, ja obstawiam jakies 1/4butelki
przykryc folia aluminiowa , postawic na gazie i gotowac - nie za długo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ela-c
post 3 Feb 2006, 20:42
Post #2


czeladnik
******

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 2.070
Dołączył: 10-June 05
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 561



A nie można przykryc pokrywką?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
marghe
post 3 Feb 2006, 21:29
Post #3


kucharz 3 gwiazdek
******************

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 28.027
Dołączył: 1-November 04
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 160



pewnie mozna icon_smile.gif
ja sie posłuchałam puszystych pań..ale mysle ,ze w sumie to bez róznicy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ela-c
post 3 Feb 2006, 23:03
Post #4


czeladnik
******

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 2.070
Dołączył: 10-June 05
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 561



no to fajnie, bo już myślałam , ze tam jakieś czary-mary po tą folią się dzieją
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 28th July 2014 - 13:19