Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 489764" data-attributes="member: 75"><p>Pimpek, moim zdaniem mimo tego, ze piana nie wypadala z miski, ostatecznie z nia bylo cos nie tak. </p><p>Albo mimo wszystko za malo sztywna, albo za szybko dodany cukier, albo go za malo. </p><p></p><p>Piana po ubiciu z cukrem musi byc na tyle sztywna, aby za lyzeczka sie 'ciagnela', tzn powinno bez problemu lyzeczka 'dac sie postawic stozek' z piany i powinna byc jednolicie biala i lsniaca cos, jak ubita smietana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 489764, member: 75"] Pimpek, moim zdaniem mimo tego, ze piana nie wypadala z miski, ostatecznie z nia bylo cos nie tak. Albo mimo wszystko za malo sztywna, albo za szybko dodany cukier, albo go za malo. Piana po ubiciu z cukrem musi byc na tyle sztywna, aby za lyzeczka sie 'ciagnela', tzn powinno bez problemu lyzeczka 'dac sie postawic stozek' z piany i powinna byc jednolicie biala i lsniaca cos, jak ubita smietana. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom