Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt - wątek zbiorczy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Paulinka" data-source="post: 105234" data-attributes="member: 65"><p>Do tortów najlepszy biszkopt z proporcji 1 szkl mąki na 4 jajka. Do tego 1 łyżeczka proszku i tak ok 1 szkl cukru. Taki jest zreszta wielokrotnie chwalony biszkopt Iwci. 4 jajka to na tortownice 20 cm, 6 na 25 cm, a 8 na 30 cm średnicy.</p><p></p><p>Zawsze jak jest przepis na kilka łyzek mąki to najpierw placek rośnie jak szalony, a potem opada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Paulinka, post: 105234, member: 65"] Do tortów najlepszy biszkopt z proporcji 1 szkl mąki na 4 jajka. Do tego 1 łyżeczka proszku i tak ok 1 szkl cukru. Taki jest zreszta wielokrotnie chwalony biszkopt Iwci. 4 jajka to na tortownice 20 cm, 6 na 25 cm, a 8 na 30 cm średnicy. Zawsze jak jest przepis na kilka łyzek mąki to najpierw placek rośnie jak szalony, a potem opada. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt - wątek zbiorczy
Top
Bottom