Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Blanquette de veau
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1515208" data-attributes="member: 2354"><p>Czosnek pieczony: </p><p>istnieje inna metoda pieczenia czosnku, stosowana powszechnie przez szefow. Glowke czosnku przekrawa sie poziomo na pol, kladzie na folie aluminiowa i skrapia lekko oliwa, zawija szczelnie i piecze w piekarniku ok.45 min. przy okazji pieczenia czegokolwiek. Miekkie jak maslo zabki wyciska sie z lupinek. Mozna upiec kilka glowek naraz, kazda zawinieta osobno i wycisniete zabki trzymac w sloiczku (mozna dodatkowo lekko skropic oliwa) w lodowce.</p><p>O tyle wydaje mi sie to bardziej praktyczne, ze mozna uzyc potem do innych dan i upiec przy okazji kiedykolwiek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1515208, member: 2354"] Czosnek pieczony: istnieje inna metoda pieczenia czosnku, stosowana powszechnie przez szefow. Glowke czosnku przekrawa sie poziomo na pol, kladzie na folie aluminiowa i skrapia lekko oliwa, zawija szczelnie i piecze w piekarniku ok.45 min. przy okazji pieczenia czegokolwiek. Miekkie jak maslo zabki wyciska sie z lupinek. Mozna upiec kilka glowek naraz, kazda zawinieta osobno i wycisniete zabki trzymac w sloiczku (mozna dodatkowo lekko skropic oliwa) w lodowce. O tyle wydaje mi sie to bardziej praktyczne, ze mozna uzyc potem do innych dan i upiec przy okazji kiedykolwiek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Blanquette de veau
Top
Bottom