Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
KOLAKAKOR
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 927140" data-attributes="member: 1716"><p>Ja zawsze robię z miodem. Wcale go tu nie czuć bo to jedynie 1 łyżka. Smak i zapach karmelu wg mnie zapewnia duża stosunkowo ilość cukru jaka tu wchodzi która podczas pieczenia częściowo się topi tworząc w ciasteczku warstwę kruchą czy z czasem ciągnącą. Brązowy cukier dodany częściowo w zastępstwie białego może nieco wzmacnia te wrażenia karmelowego posmaku ale nie za bardzo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 927140, member: 1716"] Ja zawsze robię z miodem. Wcale go tu nie czuć bo to jedynie 1 łyżka. Smak i zapach karmelu wg mnie zapewnia duża stosunkowo ilość cukru jaka tu wchodzi która podczas pieczenia częściowo się topi tworząc w ciasteczku warstwę kruchą czy z czasem ciągnącą. Brązowy cukier dodany częściowo w zastępstwie białego może nieco wzmacnia te wrażenia karmelowego posmaku ale nie za bardzo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
KOLAKAKOR
Top
Bottom