Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Kotleciki rybne*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 1019447" data-attributes="member: 626"><p>Już tyle razy je robiłam i nadal bez komentarza, zły Lis.</p><p>Pyszne są, dorsza mogę zjeść tylko w tej postaci albo uduszonego z porami i marchewką wg Agnieszki Kręglickiej.</p><p>Pani Kierowniczka, która ma ostatnio fazę na jibkę, rąbała aż jej się małe uszka trzęsły.</p><p></p><p>Ale najbardziej lubię je na zimno, z tym joannowym ostrym sosem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 1019447, member: 626"] Już tyle razy je robiłam i nadal bez komentarza, zły Lis. Pyszne są, dorsza mogę zjeść tylko w tej postaci albo uduszonego z porami i marchewką wg Agnieszki Kręglickiej. Pani Kierowniczka, która ma ostatnio fazę na jibkę, rąbała aż jej się małe uszka trzęsły. Ale najbardziej lubię je na zimno, z tym joannowym ostrym sosem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Kotleciki rybne*
Top
Bottom