Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczarki w zalewie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni20" data-source="post: 757803" data-attributes="member: 6326"><p>Pierwszy raz je jadlam u mamy tak mi zasmakowaly ze postanowilam je sama robic a teraz chce podzielic sie z Wami tym przepisem, bo naprawde warto ich sprobowac.</p><p></p><p>Skladniki :</p><p>1 kg pieczarek</p><p>3 srednie cebule</p><p>3 ogorki konserwowe</p><p>3 jaja</p><p>maka</p><p>bulka tarta</p><p>sol, pieprz, olej do smazenia</p><p></p><p>Zalewa :</p><p>4 szklanki wody</p><p>10 lyzek octu</p><p>2 lyzki octu balsamicznego</p><p>3 lyzki cukru</p><p>1 sloik koncentratu pomidorowego (maly)</p><p>4 lyzki keczupu</p><p>1 lyzka soli </p><p>6 kulek ziela angielskiego</p><p>5 listkow laurowych</p><p>swiezo mielony pieprz</p><p>1 papryczka chili</p><p></p><p>Pieczarki umyc, wyciac nozki, opanierowac w mace, jajku(dodac troche soli i pieprzu) i bulce tartej - smazyc na oleju(smazylam na oliwie).</p><p></p><p>Ugotowac zalewe z podanych skladnikow. </p><p></p><p>Cebule i ogorki pokroic w plasterki. Z lenistwa pokrojona cebule gotowalam w zalewie i dodalam 2 zabki czosnku.</p><p></p><p>Usmazone grzyby ukladamy w duzej misce</p><p></p><p>Zaczynamy od</p><p>I pieczarki</p><p>II pokrojona cebula i ogorki</p><p>III pieczarki</p><p>IV cebula i ogorki</p><p></p><p>Tak przygotowane zalewamy ciepla zalewa i odstawiany na 12h do lodowki. Smacznego </p><p>[ATTACH=full]33163[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]33164[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni20, post: 757803, member: 6326"] Pierwszy raz je jadlam u mamy tak mi zasmakowaly ze postanowilam je sama robic a teraz chce podzielic sie z Wami tym przepisem, bo naprawde warto ich sprobowac. Skladniki : 1 kg pieczarek 3 srednie cebule 3 ogorki konserwowe 3 jaja maka bulka tarta sol, pieprz, olej do smazenia Zalewa : 4 szklanki wody 10 lyzek octu 2 lyzki octu balsamicznego 3 lyzki cukru 1 sloik koncentratu pomidorowego (maly) 4 lyzki keczupu 1 lyzka soli 6 kulek ziela angielskiego 5 listkow laurowych swiezo mielony pieprz 1 papryczka chili Pieczarki umyc, wyciac nozki, opanierowac w mace, jajku(dodac troche soli i pieprzu) i bulce tartej - smazyc na oleju(smazylam na oliwie). Ugotowac zalewe z podanych skladnikow. Cebule i ogorki pokroic w plasterki. Z lenistwa pokrojona cebule gotowalam w zalewie i dodalam 2 zabki czosnku. Usmazone grzyby ukladamy w duzej misce Zaczynamy od I pieczarki II pokrojona cebula i ogorki III pieczarki IV cebula i ogorki Tak przygotowane zalewamy ciepla zalewa i odstawiany na 12h do lodowki. Smacznego [ATTACH=full]33163[/ATTACH] [ATTACH=full]33164[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczarki w zalewie*
Top
Bottom