kermidt
Member
- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
Ja bym wolala jak Kawa mowi: owoce, warzywa, ziarna... Bo 'mięso' za skarby nie wyszukam.
Moze nie za skarby, ale jest to nieco klopotliwe
Poza tym duzo jest tez ciekawostek, a nie porad kucharskich, czy opisow tradycji. Warto by zrobic tytuly i podtytuly.
Zeby tylko ilosc znakow w poscie nie ograniczyla planu!
A same linki mozna wziasc od Seniorki z obecnego spisu, bo sa swietne. Tylko pogrupowac.
Wtedy mozna sie bedzie nawet domyslec, co nic niemowiace tematy znacza
Wszystkich linkow jest i tak mniej, niz ciasteczek (przekletych
) ktore robilam z JotHa
a i gotowe linki mozna rozeslac przez skopiowanie na pw do wiekszej ilosci osob. 'cytujac' mozna je otworzyc zachowujac formule linka
Ja moge 'wziasc' alkohole.
Nie dlatego, ze lubie, ale trudno pomylic
Napisalam zrozumiale?
Chodzi mi o to, Seniorko, ze gdybys skopiowala do PW obecny spis tresci, to ja moge go otworzyc zachowujac 'czynne czy pracujace' linki. Znow brakuje mi slowa
Moge wtedy wyrzucic wszystkie linki, ktore alkoholami nie sa. Starajac sie ciagle zachowac link do gruszek podawanych z zubrowka
. A potem odeslac Ci gotowa czesc spisu, zebys mogla do wstawic w pierwszy post.
Alkohole i tluszcze moge wziasc. Tluszcze podziele na zdrowe i niezdrowe
buahahaha
tylko przed rozpoczeciem trzeba ustalic tematy i podtematy
a przy okazji zdrowego tluszczu chcialam zauwazyc, ze nie trzeba tylko na zimno do salaty. Dodajac lyzke oleju do zupy w temperaturze 'do jedzenia' juz na talerzu nie traca swych wlasciwosci, a sa podane na cieplo.
Moze nie za skarby, ale jest to nieco klopotliwe

Poza tym duzo jest tez ciekawostek, a nie porad kucharskich, czy opisow tradycji. Warto by zrobic tytuly i podtytuly.
Zeby tylko ilosc znakow w poscie nie ograniczyla planu!
A same linki mozna wziasc od Seniorki z obecnego spisu, bo sa swietne. Tylko pogrupowac.
Wtedy mozna sie bedzie nawet domyslec, co nic niemowiace tematy znacza

Wszystkich linkow jest i tak mniej, niz ciasteczek (przekletych


a i gotowe linki mozna rozeslac przez skopiowanie na pw do wiekszej ilosci osob. 'cytujac' mozna je otworzyc zachowujac formule linka
Ja moge 'wziasc' alkohole.
Nie dlatego, ze lubie, ale trudno pomylic

Napisalam zrozumiale?
Chodzi mi o to, Seniorko, ze gdybys skopiowala do PW obecny spis tresci, to ja moge go otworzyc zachowujac 'czynne czy pracujace' linki. Znow brakuje mi slowa

Moge wtedy wyrzucic wszystkie linki, ktore alkoholami nie sa. Starajac sie ciagle zachowac link do gruszek podawanych z zubrowka

Alkohole i tluszcze moge wziasc. Tluszcze podziele na zdrowe i niezdrowe


tylko przed rozpoczeciem trzeba ustalic tematy i podtematy
a przy okazji zdrowego tluszczu chcialam zauwazyc, ze nie trzeba tylko na zimno do salaty. Dodajac lyzke oleju do zupy w temperaturze 'do jedzenia' juz na talerzu nie traca swych wlasciwosci, a sa podane na cieplo.
Ostatnią edycję dokonał moderator: