Anna5 @ 6 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1101414Dziękuję bardzo![]()
A powiedz czy do tortu dekorowanego bitą śmietaną pasuje jakieś inne przełożenie biszkoptów niż bitą śmietaną? Jest jakiś krem równie lekki, który by pasował, czy lepiej też przełożyć bitą śmietaną z galaretką? I czy do tortów z bitą śmietaną używasz ciemnych biszkoptów kakaowych?Jeżeli przekładam bitą śmietana to nie łączyłam dotychczas z innymi kremami, nie myślałam o tym![]()
Biszkopty zawsze przekładam naprzemiennie jasny i ciemny, chyba że ktoś np. życzy sobie tylko ciemne lub tylko jasne albo np. zebrę albo ciasto kisielowe( https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=31859&hl= ) wtedy dostosowuje się do potrzeb.
Anna5 @ 6 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1101424I jeszcze raz ci dziękuję, i jeszcze raz i ...![]()
Cała przyjemność po mojej stronie, polecam się![]()
Anna5 @ 7 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1101560Wow! Przepiękne! Świetny pomysł z tą obrożą! Jak zrobiłaś/eś tego pieska?Dziękuję![]()
Pieska odrysowałam ze zdjęcia na przezroczystą folię, folię z rysunkiem położyłam na rozwałkowaną masę i odciskałam wzór, potem trochę pomalowałam rozpuszczonym barwnikiem... nie wyszedł tak jak chciałam ale jak na pierwszy raz chyba nie jest źle![]()
Anna5 @ 7 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1101566I czym wycina się takie kwiatki? Są extra!Kwiatki wycinałam taką wykrawaczką
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.