![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 37.713 Dołączył: 10-October 04 Skąd: Piła Użytkownik nr: 116 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 42.303 Dołączył: 17-September 04 Skąd: ottawa Użytkownik nr: 59 ![]() |
Moja Mama tez nie dodawala, ale tutejsze marchewki sa tak slodkie i goroszek poslodzony
![]() Dziekuje, Hanko, sprawdze moze u siebie tez drobniejszy groszek znajde, bo sklepowy mnie denerwuje. Probuje zawsze go odsaczac plukac i solic zeby nie bylo czuc cukru. A jak nie ma to moze powinnam hodowac i kilka sloikow na zime zrobic tylko do salatki. Niezla mysl. |
|
|
![]()
|
|
uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 588 Dołączył: 23-September 06 Użytkownik nr: 2.354 ![]() |
A moze sa w Canadzie produkty amerykanskie firmy Great Giant, albo inne podobne. Groszek (mini) na pewno nie zawiera zadnych dodatkow, jest tylko mrozony po uprzednim gotowaniu i jest w plastikowej torebce luzem. Ten mini groszek jest sklepowy tak samo jak duzy, ja kupuje ten mini i polecam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 42.303 Dołączył: 17-September 04 Skąd: ottawa Użytkownik nr: 59 ![]() |
Sa w Kanadzie. I mrozonki i puszki.
Tylko nigdy nie szukalam innego niz zwykly groszek, a teraz widze, ze jest drobny http://1.bp.blogspot.com/-nuuvvgOyMWY/T8bj...imply+Steam.jpg Czy to jest ten, o ktorym piszesz? Sprawdze czy maja. |
|
|
![]()
|
|
uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 588 Dołączył: 23-September 06 Użytkownik nr: 2.354 ![]() |
Tak, ale nie tylko tej firmy, sa tez inne i zawsze ten drobny jest b. dobry. Opakowania sa roznej wielkosci, ja trzymam wieksze w zamrazalniku i wyjmuje ile potrzebuje, przelewam na sitku wrzatkiem wylacznie, gotowy natychmiast do spozycia, nie gotuje na parze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.489 Dołączył: 24-February 11 Skąd: śląsk Użytkownik nr: 28.343 ![]() |
Moja sałatka jarzynowa składa się z marchewki,pietruszki,selera,jajek,groszku konserwowego,ogórków kiszonych,majonezu kieleckiego i małej łyżeczki musztardy,doprawiam solą i pieprzem..
|
|
|
![]()
|
|
Uwielbiam grzebac w przeszlosci
![]() doksztalcila mnie dzis tutejsza rosyjska restauracja, a ja z ciekawosci oczywiscie musialam poznac historie salatki Olivier, szczegolnie, ze oryginal datuja na 1860! Moze kogos zainteresuje https://en.wikipedia.org/wiki/Olivier_salad |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 7th December 2019 - 05:47 |