![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 5.388 Dołączył: 28-August 05 Skąd: Szczecin Użytkownik nr: 692 ![]() |
A nie wiecie jak zrobić babkę z kapustą? Ten smak mnie ściga od dzieciństwa. Tylko ciasto było bardziej luźne. Ale smak... raaaany.... pewnie dzis by mi tak nie smakowała, ale szukam tego przepisu i nigdzie znaleźć nie mogę.... ![]() Opisz prosze tę babkę z kapustą nieco bliżej. Bo może to krewna slowackiego ciasta drożdżowego, gdzie kiszoną kapustę dodaje sie wprost do ciasta, surową taką... |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 29.115 Dołączył: 28-December 05 Użytkownik nr: 1.177 ![]() |
Opisz prosze tę babkę z kapustą nieco bliżej. Bo może to krewna slowackiego ciasta drożdżowego, gdzie kiszoną kapustę dodaje sie wprost do ciasta, surową taką... No właśnie, z ta pamięcią, to trochę tak złudnie ![]() Jakbyś miała możliwość kiedyś podpytać o ten przepis, to będę Ci wdzięczna. Na pewno i inni skorzystają, bo kapucha jest pyszna w każdej postaci ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 28.234 Dołączył: 28-November 05 Skąd: Loca Deserta Użytkownik nr: 1.024 ![]() |
Musiałam zutylizować rozmrożoną kapustę z grzybami i fasolą i padło na ten placek. Siedzi w piecu.
![]() EDIT: Był jak zwykle pyszny. |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 26th February 2021 - 08:24 |