![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.542 Dołączył: 9-April 09 Skąd: lubelskie Użytkownik nr: 15.159 ![]() |
Jak na próbę 6 kg to jestem ciekawa ile zrobisz już wiedząc jakie są pyszne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.187 Dołączył: 2-January 08 Skąd: Wielkopolska Użytkownik nr: 6.990 ![]() |
Ja Wam wierzę na słowo, skoro mówicie, że pyszne, to takie muszą być, stąd też próba od razu w hurtowej ilości
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.542 Dołączył: 9-April 09 Skąd: lubelskie Użytkownik nr: 15.159 ![]() |
Robie wlasnie 2 ture tych ogorkow. Ale BARDZO na oko. Juz sama ilosc ogorkow to jakies 4 kilo. Nie dziala mi waga wiec polecialam z reszta tez na smak. I mialam tylko glowke czosnku z czego pol zepsuta. Do tego nie zostawiam na tyle godzin tylko najpierw 2 a teraz 1 h.. Albo bedzie super pyszna albo wywale... Ale rano wyjedzamy, dzis skonczylam 3 tygodniowy remont i musze ogarnac dom.
|
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.187 Dołączył: 2-January 08 Skąd: Wielkopolska Użytkownik nr: 6.990 ![]() |
Właśnie wciągnęłam w pracy pół słoiczka tych ogórasów
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
W tym roku już drugi raz robię. Poprzednio miałam trochę ponad 3 kg ogórków, dzisiaj kolejna porcja - 4 kg
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wlaśnie się pasteryzują. Na razie z jednej porcji (nie chcialo mi sie dźwigać), ale nie wystarczy mi tyle na zime, muszę zrobic jeszcze raz.
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 7th December 2019 - 20:58 |