![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.630 Dołączył: 20-July 07 Użytkownik nr: 4.710 ![]() |
Skoro się zalewa tego kurczaka to on smakuje bardziej jak taki gotowany ?
Bo mó dad marudzi jak mięso ugotowane zamiast upieczone ... |
|
|
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 1.706 Dołączył: 1-September 06 Skąd: PGR koło Wa-wy Użytkownik nr: 2.242 ![]() |
O rrrrrrrrrrany, ale fajne danie
![]() Zrobiłam, nie fotografuję, bo przy tym marnym świetle mój aparat nie wydoli. Pycha! A do tego banalne. Nie miałam pieczarek, trudno. Kuraka pod ziemniorami posypałam pociętą w piórka cebulą i suszonym czosnkiem. Piekłam najpierw pod przykryciem na termoobiegu, potem bez na normalnym grzaniu. Absolutnie do powtórzenia ![]() |
|
|
![]()
|
|
pomoc kuchenna ![]() ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 259 Dołączył: 1-September 07 Użytkownik nr: 5.247 ![]() |
W składnikach jest olej- 3 łyżki. Dać na dno garnka czy polać warzywa czy nie ma to znaczenia?
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 20.571 Dołączył: 25-September 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza Użytkownik nr: 98 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
pomoc kuchenna ![]() ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 259 Dołączył: 1-September 07 Użytkownik nr: 5.247 ![]() |
Dzięki kasha :*. Zrobione i zjedzone , zamiast oregano był rozmaryn. Gdy fasolka mrożona to jednak wody trzeba odrobinę, o tym nie pomyślałam, że wyjdzie z mrożonki,ale w niczym to nie zmniejsza smaku.I jak mało zmywania
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 74 Dołączył: 29-January 09 Skąd: Raków Użytkownik nr: 13.690 ![]() |
Przepis wydrukowany i jutro do zrobienia BANKOWO!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 74 Dołączył: 29-January 09 Skąd: Raków Użytkownik nr: 13.690 ![]() |
Zrobiłam troszkę inaczej niż w przepisie ale generalnie potrawa jest super
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 5.627 Dołączył: 28-June 06 Skąd: z daleka Użytkownik nr: 1.939 ![]() |
Dziś i u mnie, ale mała zamiana: piersi - schab
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() pomoc kuchenna ![]() ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 432 Dołączył: 15-November 07 Skąd: Jaworzno/Kilrush Użytkownik nr: 6.277 ![]() |
robie dzisiaj kolejny raz
![]() |
|
|
![]()
|
|
pomoc kuchenna ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 138 Dołączył: 28-February 09 Skąd: Śląsk Użytkownik nr: 14.296 ![]() |
Wypróbowałam- pyszne wyszło. Będę powtarzać
![]() MOje modyfikacje: dodalam trochę cebuli pokrojonej w piórka, 2 zabki czosnku drobno posiekane, małą pietruszkę (korzeń) pokrojoną w plasterki. Liścia laurowego dałam trochę więcej i dorzuciłam kilkaziaren ziela angielskiego. Bardzo zacne jedzonko ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 803 Dołączył: 9-February 09 Skąd: BE Użytkownik nr: 13.902 ![]() |
bardzo smaczne to jedzonko, zamiast pieczarek dodalam prawdziwki z cebula i wierzch posypalam troszke serem, dziekuje za pyszny przepis
Załączone pliki
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz-zawodowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 6.727 Dołączył: 15-January 08 Skąd: kraina deszczowcow, polnocne niemcy Użytkownik nr: 7.168 ![]() |
Podnosze zeby nie zgubic ;) Robie w sobote.
|
|
|
![]()
|
|
![]() pomoc kuchenna ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 128 Dołączył: 4-March 07 Użytkownik nr: 3.379 ![]() |
i ja dziś zrobiłam na obiadokolację, bardzo pyszne wyszło
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 95 Dołączył: 16-February 08 Użytkownik nr: 7.676 ![]() |
wpadłam na ten przepis - pycha
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 13th December 2019 - 06:58 |