![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.542 Dołączył: 9-April 09 Skąd: lubelskie Użytkownik nr: 15.159 ![]() |
Robiłam na śniadanie wczoraj, a dzisiaj... powtórka. Ja robię z połowy porcji i wychodzi mi ok 9-10 gofrów. Super przepis
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 42.303 Dołączył: 17-September 04 Skąd: ottawa Użytkownik nr: 59 ![]() |
jak pragne zakwitnac... czemu sie nie wpisalam
chyba z tego przepisu robie? Czy sa moze jeszcze inne gofry bajaderki? |
|
|
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.542 Dołączył: 9-April 09 Skąd: lubelskie Użytkownik nr: 15.159 ![]() |
odświeżam wątek, bo znowu je robiłam
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.357 Dołączył: 5-March 09 Skąd: Leżajsk Użytkownik nr: 14.366 ![]() |
Dzisiaj robię, przy tej paskudnej pogodzie naszło nas na słodkie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jedliśmy dziś na II śniadanie. ALe ja ogólnie je często robię, nie melduję za każdym razem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Drogie Panie dziś Międzynarodowy Dzień Gofra, ja świętowałam i zjedliśmy gofry na śniadanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
pomoc kuchenna ![]() ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 439 Dołączył: 29-August 08 Skąd: między Kazimierzem a Nałęczowem Użytkownik nr: 10.586 ![]() |
u mnie były w piątek z wiśniami i bitą śmietaną, moje dziecko nauczyło się nowego słówka dżem bo gofry to go
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() pomoc kuchenna ![]() ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 480 Dołączył: 7-September 14 Użytkownik nr: 53.284 ![]() |
Nabrałam wielkiego chciejstwa na gofry więc odświeżam temat na pyszne gofry
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ugotowałam sie w 33 stopniowym upale przy robiebiu tych gofrow. Jak zwykle było warto.
|
|
|
![]()
|
|
I znowu robilam
![]() |
|
|
![]()
|
|
I znowu robilam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() pomoc kuchenna ![]() ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 480 Dołączył: 7-September 14 Użytkownik nr: 53.284 ![]() |
Będę dzisiaj robić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 26.731 Dołączył: 28-November 05 Skąd: Loca Deserta Użytkownik nr: 1.024 ![]() |
Kupiliśmy synowi opiekacz 3 w jednym i ten przepis na gofry wybraliśmy na inaugurację.
Pyszne wyszły, na pewno do powtórki. Z połowy składników wyszło nam równiutko osiem sztuk. |
|
|
![]()
|
|
Znowu robiłam.
Ps. Mi zawsze wychodzi 9 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 26.731 Dołączył: 28-November 05 Skąd: Loca Deserta Użytkownik nr: 1.024 ![]() |
Mój syn też je wczoraj robił (pierwszy raz w życiu zupełnie samodzielnie) i przysłał mi nawet fotkę na dowód:
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz-zawodowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 6.180 Dołączył: 16-February 08 Skąd: półn.-zach. Użytkownik nr: 7.687 ![]() |
Chłopak ma talent
![]() |
|
|
![]()
|
|
Gratulacje wygląda bardzo smakowicie
![]() |
|
|
![]()
|
|
szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 4.357 Dołączył: 5-March 09 Skąd: Leżajsk Użytkownik nr: 14.366 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 7th December 2019 - 02:34 |