![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 835 Dołączył: 7-January 09 Skąd: Krakow/Warszawa Użytkownik nr: 13.317 ![]() |
zrobiłam - okazało się, że czerwonej soczewicy mało zostało to dorzuciłam ciecierzycy ze słoika i potraktowałam lekko blenderem
![]() |
|
|
![]()
|
|
uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 947 Dołączył: 4-May 07 Skąd: BXL Użytkownik nr: 3.920 ![]() |
Pyszna zupa! W tym tygodniu robilam pierwszy raz, ale na pewno bede powtarzac
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 14.687 Dołączył: 7-November 08 Skąd: Civitas Kielcensis Użytkownik nr: 12.156 ![]() |
Zrobiłam, połowę zeżarłam, musiałam dorabiać. O!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 37.827 Dołączył: 19-March 05 Skąd: Bydgoszcz Użytkownik nr: 422 ![]() |
Właśnie się pyrka, mam dzisiaj gości, a oni zdradzili mi, ze lubią soczewicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 14.687 Dołączył: 7-November 08 Skąd: Civitas Kielcensis Użytkownik nr: 12.156 ![]() |
I ja idę zrobić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.611 Dołączył: 22-June 06 Skąd: Brzydgoszcz Użytkownik nr: 1.903 ![]() |
A ja dziś kończę moją
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.257 Dołączył: 9-October 05 Użytkownik nr: 832 ![]() |
Zrobiłam, smakuje nam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.257 Dołączył: 9-October 05 Użytkownik nr: 832 ![]() |
Robię po raz kolejny, bo jest rewelacyjna.
Dziękuję za przepis ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.611 Dołączył: 22-June 06 Skąd: Brzydgoszcz Użytkownik nr: 1.903 ![]() |
Ja robiłam w weekend u teściów
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zrobiona
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 11th December 2019 - 15:37 |