![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.025 Dołączył: 20-September 04 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 76 ![]() |
Zrobię na niedzielę, pierwszy raz
![]() I wyszły bardzo dobre. |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 42.324 Dołączył: 17-September 04 Skąd: ottawa Użytkownik nr: 59 ![]() |
Rany! Znalazlam!
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 42.324 Dołączył: 17-September 04 Skąd: ottawa Użytkownik nr: 59 ![]() |
Wychodzi na to, ze raz na 13 miesiecy musze je zrobic
![]() Straszna mam ochote i piersi duzo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Brązowy użytkownik Postów: 29 Dołączył: 15-September 08 Użytkownik nr: 10.823 ![]() |
Ja tam już zwykłych smażonych kotletów z piersi w ogóle nie robię. Te nie dość że zdrowsze, to jeszcze o wiele lepsze. Kiedyś nawet zrobiłam takie zwykłe okrągłe, bo mąż chcial w bułce i też się świetnie upiekły
![]() Bardzo dziękuję za przepis ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Brązowy użytkownik Postów: 29 Dołączył: 15-September 08 Użytkownik nr: 10.823 ![]() |
Ja tam już zwykłych smażonych kotletów z piersi w ogóle nie robię. Te nie dość że zdrowsze, to jeszcze o wiele lepsze. Kiedyś nawet zrobiłam takie zwykłe okrągłe, bo mąż chcial w bułce i też się świetnie upiekły
![]() Bardzo dziękuję za przepis ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Brązowy użytkownik Postów: 26 Dołączył: 3-July 11 Użytkownik nr: 32.892 ![]() |
Zrobiłam je na urodziny,goście wymietli wszystko z talerza w mig.
Zrobiłam do nich sos czosnkowy,położyłam na środku dużego talerza w miseczce a dookoła paluchy,wyglądało ładnie i smakowało wyśmienicie. Super przepis. |
|
|
![]()
|
|
pomoc kuchenna ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 138 Dołączył: 28-February 09 Skąd: Śląsk Użytkownik nr: 14.296 ![]() |
Dziś były u mnie na obiad
![]() Z pieczonymi ziemniaczkami i domową kiszoną kapustą. Przepyszne i nietłuste ![]() |
|
|
![]()
|
|
opa!
z pieczonym kalafiorem... |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 30.715 Dołączył: 26-December 06 Skąd: z nad morza Użytkownik nr: 2.941 ![]() |
Dzisiaj były testowane, na pewno będę je robiła, namoczyłam w jogurcie naturalnym, użyłam zwykłych płatków kukurydzianych, piekłam 15 minut, wyszły smaczne i wcale nie wysuszone, skorzystałam z wcześniejszych podpowiedzi i podałam do nich sos czosnkowy i to był strzał w 10.
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 15th December 2019 - 14:08 |