![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 1.583 Dołączył: 23-October 04 Skąd: Wroclaw Użytkownik nr: 131 ![]() |
Tak to właśnie widzę Hanuś.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 12.216 Dołączył: 7-June 07 Skąd: Starachowice Użytkownik nr: 4.258 ![]() |
ja biorę dużo więcej, bo ta kapusta spod zrazów jest najlepsza
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 31.712 Dołączył: 26-December 06 Skąd: z nad morza Użytkownik nr: 2.941 ![]() |
Przymierzam się do nich jutro, kapusta kupiona, karkówka też.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 31.712 Dołączył: 26-December 06 Skąd: z nad morza Użytkownik nr: 2.941 ![]() |
Zrobiłam dzisiaj, wyszło mi 8 zrazów średniej wielkości, użyłam 1,5kg kapusty, grzyby bez ważenia, wyszły smaczne ale chyba wolę schab na kapuście, smakowo podobnie a roboty mniej.
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 19th April 2021 - 16:46 |