- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
jak szynka wedzona, czy dobre sery.
pol funta orzechow wloskich (225g)
300g koziego mleka
3 lyzki miodu
4 zoltka
Posiekane orzechy gotowac w mleku az zmiekna, a plyn zgestnieje (odparuje). Goracy zmieszac z miodem i zoltkami (cos jak sosy holenderskie).
Mozna przechowac 2 dni w lodowce.
przepis w/g Max de Roche - "Pokarmy milosne"
pol funta orzechow wloskich (225g)
300g koziego mleka
3 lyzki miodu
4 zoltka
Posiekane orzechy gotowac w mleku az zmiekna, a plyn zgestnieje (odparuje). Goracy zmieszac z miodem i zoltkami (cos jak sosy holenderskie).
Mozna przechowac 2 dni w lodowce.
przepis w/g Max de Roche - "Pokarmy milosne"
Ostatnią edycję dokonał moderator: