fasolka z chili

carbonicum

Moderator
Członek ekipy
Contributor
Wrz 13, 2004
8,555
1
0
na prosbe marghe kopiuje tu przepis z nieba

marghe, mam taka cienka zielona fasolke
gotuje, jak jest miekka to rozgrzewam maslo na patelni
wczesniej cchili kroje na krazki
wrzucam chili na maslo, troszke mieszam, dodaje fasolke, mieszam, dodaje cukier brazowy, mieszam, doprawiam sola i pieprzem, gotowe

lubie taka fasolke oblaznieta maslem, mozna dodac tez cieniutkie, malutkie kawaleczki boczku(ja nie mam)

mozna wczesniej wieksza ilosc oleju rozgrzac mocno na patelni i frytkowac
pokrojone na kawalki szalotki, potem je wyjac, a na koniec posypac nimi fasolke
 

alicjanka

Member
Cze 28, 2006
5,627
0
0
Mniam
mniam.gif

Szukałam jakiegoś nowego sposobu na podanie fasolki i znalazłam
icon_lol.gif

Fasolka niestety mrożona, ale i tak smacznie smakowała wszystkim.