Kapusta po bułgarsku

daglo

Member
Sty 1, 2008
450
0
0
Zrobilam i jest rewelacyjna!!! Tak samo jak osulka doprawilam bardziej na ostro i dodalam wiecej cukru, jest przepyszna i wchodzi na stale do naszego menu!
Dzieki za przepis!!!
anbetung.gif

PICT0025.JPG
 

Załączniki

  • PICT0025.JPG
    PICT0025.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 7

eremiw

Member
Wrz 1, 2007
259
0
16
Zrobilam na jutrzejszy obiad, ale nie zdążyła przegryźć się-gdy zaczęliśmy kosztować- to nic nie zostało. Czyli muszę znowu zrobić:D
 

Maria z Łeby

Well-known member
Gru 26, 2006
34,918
1,498
113
Dzisiaj zrobiłam, ale oznajmiłam, że: jeszcze nie gotowa
icon_mrgreen.gif
, jutro będziemy jedli
icon_lol.gif
.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Maria z Łeby

Well-known member
Gru 26, 2006
34,918
1,498
113
Przepis do powtórzenia, smak kapusty innych od kapusty wcześniej robionej, nam smakowała
daumen.gif
lecker.gif
,
lepsza na drugi dzień.
 

kermidt

Moderator
Członek ekipy
Wrz 17, 2004
44,979
4
0
Otwieram sezon!
Kapusta wielka jak nie wiem co. Nie chciala wlezc do zadnej torby...
Kupilam dwie na golabki, ale takie wielkie, ze miesa zabraklo, a drugiej nie ruszylam.

Zastanawiam sie jutro czy moze w poniedzialek. Ona jeszcze lepiej smakuje jak sie ja troszeczke ukisi. Tak 1-2 dni wystarcza?
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

iluana

Member
Sie 15, 2009
4,507
0
0
Jest to pierwsza potrawa ktora trafila do folderu "urodzinowe menu" Myślę , że nada się idealnie.
wielkie dzięki za ten rewelacyjny przepis.
 

iluana

Member
Sie 15, 2009
4,507
0
0
Nie robilam wtedy - ale dzis już kapucha kupiona i mam jedno pytanie - czy kminek w calości może byc?? Bo tylko taki mam na stanie
gruebel_2.gif
 

skanna

Well-known member
Mar 21, 2006
4,874
214
63
Jest lepszy od mielonego
icon_smile.gif
Robiłam i z jednym i z drugim i zdecydowanie wolę ten w całości.
 

iluana

Member
Sie 15, 2009
4,507
0
0
zrobilam. Smak zaskakujący - gosciom smakowalo.


kapusta_po_bulgarsku.jpg
 

Załączniki

  • kapusta_po_bulgarsku.jpg
    kapusta_po_bulgarsku.jpg
    391.9 KB · Wyświetleń: 6