- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
pangę rozmrozić
obsmazyć na oliwie
na patelnie wlac oliwe
dodać pomidory z puszki
sporo czosnku
kapary
sol, pieprz i cała niezbędną resztę ( u mnie bazylia suszona .. z braku
swiezej)
pangę przełozyć do zaroodpornego naczynia
sosem polać rybę
sos posypac fetą (miałam tylko apetinę.. na ciepło jest całkiem niezła)
wstawić do rozgrzanego piekarnika na kilka minut
obsmazyć na oliwie
na patelnie wlac oliwe
dodać pomidory z puszki
sporo czosnku
kapary
sol, pieprz i cała niezbędną resztę ( u mnie bazylia suszona .. z braku
swiezej)
pangę przełozyć do zaroodpornego naczynia
sosem polać rybę
sos posypac fetą (miałam tylko apetinę.. na ciepło jest całkiem niezła)
wstawić do rozgrzanego piekarnika na kilka minut
Ostatnią edycję dokonał moderator: