- Sty 27, 2006
- 4,371
- 1,780
- 113
Granita w paski
Mrozone owoce trochę odegrzac (byle nie za duzo, ale tak, by dalo się rozkrajac) rozdrobnic, ukladac do pucharkow warstwami. Cukru dodac wedlug uznania. U mnie są poziomki, nektaryny i czarna porzeczka
A mozna i tak - lody w poscieli owocowej
Uzywamy owocow w kolorach kontrastowych. Wykladamy owocową masę, rysujemy spiralę i tępą stroną noza przeprowadzamy linie, tworząc jakoby pajęczynę, no i galka lodow...

Mrozone owoce trochę odegrzac (byle nie za duzo, ale tak, by dalo się rozkrajac) rozdrobnic, ukladac do pucharkow warstwami. Cukru dodac wedlug uznania. U mnie są poziomki, nektaryny i czarna porzeczka
A mozna i tak - lody w poscieli owocowej


Uzywamy owocow w kolorach kontrastowych. Wykladamy owocową masę, rysujemy spiralę i tępą stroną noza przeprowadzamy linie, tworząc jakoby pajęczynę, no i galka lodow...