- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
Piersi kurczaka (lub indyka) pokroić w paseczki i zamarynować prze noc w
sosie sojowym wymieszanym z octem balsamicznym
2 – 3 szalotki posiekać, obsmażyć na oliwie
Dodać mięso, obsmażyć
Dodać 2 – 3 ząbki zmiażdżonego czosnku
2 łyżki czerwonej pasty curry
wkroić 2 zielone cebulki
Podsmażyć
Wlać puszkę mleka kokosowego
Wrzucić 2 źdźbła trawy cytrynowej
Dusić.
Posypać szczypiorem
Jeść z ryżem.
sosie sojowym wymieszanym z octem balsamicznym
2 – 3 szalotki posiekać, obsmażyć na oliwie
Dodać mięso, obsmażyć
Dodać 2 – 3 ząbki zmiażdżonego czosnku
2 łyżki czerwonej pasty curry
wkroić 2 zielone cebulki
Podsmażyć
Wlać puszkę mleka kokosowego
Wrzucić 2 źdźbła trawy cytrynowej
Dusić.
Posypać szczypiorem
Jeść z ryżem.
Ostatnią edycję dokonał moderator: