- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
1 – 2 szalotki pokroić drobno., wrzucić na oliwę
Dodać 1 – 2 ząbki czosnku
3/4; łyżki czerwonej pasty curry
Poł łyżeczki pasty tamaryndowej
Wymieszac, podsmażyć
Wlać ok. 300 ml mleka kokosowego
dodać trochę jogurtu naturalnego
Zagotować, wcisnąć sok z limonki, wrzucic pół kilo krewetek z ogonkami (moje były wcześniej rozmrożone)
Poddusić
Jesć z ryżem
Dodać 1 – 2 ząbki czosnku
3/4; łyżki czerwonej pasty curry
Poł łyżeczki pasty tamaryndowej
Wymieszac, podsmażyć
Wlać ok. 300 ml mleka kokosowego
dodać trochę jogurtu naturalnego
Zagotować, wcisnąć sok z limonki, wrzucic pół kilo krewetek z ogonkami (moje były wcześniej rozmrożone)
Poddusić
Jesć z ryżem
Ostatnią edycję dokonał moderator: