- Wrz 13, 2004
- 4,165
- 0
- 0
1 kg żeberek wieprzowych ze schabem - podgotować.
Marynata:
czerwony ocet 2 łyżki
keczup 1 łyżka
melasa, lub cukier trzcinowy 2 łyżki
ostry sos chili (do smaku)
kawa zaparzona (bez fusów, dobry gatunek) dwie filizanki
starta cebula 1 szt
2-3 zabki czosnku
sos worcester (do smaku)
Wszystkie składniki marynaty zagotować do zgęstnienia, wlożyć żeberka i zostawić na 12 h.
Upiec na grilu lub na patelni grilowej.
Marynata:
czerwony ocet 2 łyżki
keczup 1 łyżka
melasa, lub cukier trzcinowy 2 łyżki
ostry sos chili (do smaku)
kawa zaparzona (bez fusów, dobry gatunek) dwie filizanki
starta cebula 1 szt
2-3 zabki czosnku
sos worcester (do smaku)
Wszystkie składniki marynaty zagotować do zgęstnienia, wlożyć żeberka i zostawić na 12 h.
Upiec na grilu lub na patelni grilowej.