- Wrz 13, 2004
- 4,165
- 0
- 0
3 filety śledziowe - korzenne
1 opakowanie sosu meksykańskiego ze słoika (np. Pudliszki, Uncle Bens)
1 mała puszka fasolki czerwonej
1 mała puszka kukurydzy
sól, pieprz
szczypta chilli do smaku
1 cebula pokrojona w drobną kostkę i posolona, pozostawiona na 1 godzinę
Śledzie pokroic w kostkę, wymieszać z pozostałymi składnikami, pozostawić do przegryzienia. Podawać.
1 opakowanie sosu meksykańskiego ze słoika (np. Pudliszki, Uncle Bens)
1 mała puszka fasolki czerwonej
1 mała puszka kukurydzy
sól, pieprz
szczypta chilli do smaku
1 cebula pokrojona w drobną kostkę i posolona, pozostawiona na 1 godzinę
Śledzie pokroic w kostkę, wymieszać z pozostałymi składnikami, pozostawić do przegryzienia. Podawać.
Ostatnią edycję dokonał moderator: