pizza na spodzie rzymskim

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
ta pizze za niedlugo zrobie, wysledzilam u mnie w sklepie semoline, przedtem nierobilam bo myslalam ze jej niedostne.
 

kornasia

Member
Maj 17, 2008
1,039
0
36
Nie wiem, jak moglam jej wczesniej nie zrobic. Napoletana jest pyszna, ale ta bedzie moja ulubiona.
Drozdzy dalam troche mniej i na dodatek suszonych, nie instant, a i tak urosla jak szalona.
Upieczona tylko z sosem i mozzarella, potem oblozona szynka szwarcwaldzka i "salata polna" (Feldsalat), bo zapomnialam o rukoli, wiec byla raczej niemiecka niz wloska, ale bardzo, bardzo pyszna
lecker.gif


Malgossimi
bussi.gif
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
ja tez ją uwielbiam!! za tę cieniusiość!
 

yrsa

Moderator
Członek ekipy
Sty 3, 2009
27,274
1,562
113
Świetne ciasto. Jedyna wada, to ta, że pizza strasznie szybko mi wystygła, a ja okropnie nie lubię wystudzonego jedzenia. Nie wiem, jak temu zaradzić, podgrzanie talerza chyba nic nie da, bo pizzę i tak biorę do łapy. Co tu począć? Na wierzch rzuciłam tylko sos pomidorowy i bazylię. Może za mało?