Risotto ze szparagami

tatter

Moderator
Gru 21, 2005
7,253
4
0
Hazo, za nieustajaca od lat lojalnosc do tego przepisu -
cvety.gif


Szparagi mam, wiec czas risottowac
icon_wink.gif
 

tatter

Moderator
Gru 21, 2005
7,253
4
0
Zrobilam dzis na obiad, wzbogacilam nieco dodajac selekcje wloskich salami i provolone picante. Boskie w smaku.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

tatter

Moderator
Gru 21, 2005
7,253
4
0
QUOTE (mysz @ 11 May 2015, 22:18 ) index.php?act=findpost&pid=1574720Ja nie wzbogaciłam za to jak zawsze odjęłam cebulę. Sezon szparagowy uważam za otwarty.
A ja oprocz malej cebulki, dodalam rowniez cienkiego pora i dwa zabki czosnku sloniowego i wina chlustalam, ciagle wydawalo mi sie za malo...
icon_mrgreen.gif