Buka @ 28 Apr 2021 napisał:index.php?act=findpost&pid=1676860Wygląda, że to zrazy płaskie.Po co zawijać powietrze, no nie?
Tam, gdzie mowa o formowaniu, to chodzi o przycięcie rozklepanego mięsa w jakieś zgrabne plastry, tak to rozumiem.No właśnie tak zrozumiałam czytając ten przepis, że to zrazy płaskie.
janie @ 27 Apr 2021 napisał:index.php?act=findpost&pid=1676805A ja się zaopatrzyłam i w schab, i w koncentrat, ale wyszło inaczej, potrzeba było posiłek przygotować na szybko - cóż, schabowe utłukłam. Zrazy ciągle jeszcze przede mną.Też miałam w planach, ale chłopaki stwierdzili, że wolą tradycyjne schabowe.
kermidt @ 28 Apr 2021 napisał:index.php?act=findpost&pid=1676899Zrazy sa od razow. Zawijane czy nie. Choć u mnie w domu na płaskie mówiło się bitki.U mnie też.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia