- Kwi 12, 2006
- 7,139
- 0
- 36
2 piersi kurczaka
mała kapusta pekińska
1 papryka
1 puszka fasoli czerwonej
2 zupki amino (rosół pikantny)
pęczek pietruszki
2-3 łyżki sosu sojowego
majonez
Piersi kroimy w kostkę, mieszamy z sosem sojowym i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Smażymy piersi, odstawiamy do wystygnięcia.
Kroimy kapustę, paprykę, dodajemy opłukana fasolę, pokruszony drobno makaron z zupek wraz z przyprawami, posiekaną pietruszkę i piersi. Mieszamy z majonezem i odstawiamy na 2-3 godziny do lodówki.
Przepis pochodzi z Wielkiego Żarcia, ale autora nie pamiętam
Sałatka jest bardzo smaczna, szybka do przygotowania i syta.
I chyba nie gosciła na CC.
mała kapusta pekińska
1 papryka
1 puszka fasoli czerwonej
2 zupki amino (rosół pikantny)
pęczek pietruszki
2-3 łyżki sosu sojowego
majonez
Piersi kroimy w kostkę, mieszamy z sosem sojowym i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Smażymy piersi, odstawiamy do wystygnięcia.
Kroimy kapustę, paprykę, dodajemy opłukana fasolę, pokruszony drobno makaron z zupek wraz z przyprawami, posiekaną pietruszkę i piersi. Mieszamy z majonezem i odstawiamy na 2-3 godziny do lodówki.
Przepis pochodzi z Wielkiego Żarcia, ale autora nie pamiętam
Sałatka jest bardzo smaczna, szybka do przygotowania i syta.
I chyba nie gosciła na CC.