Buka @ 4 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=373117Tylko szukałaś, czy może już przetestowałaś? Ciekawa jestem wyników.
Znudziło mi sie moje ucierane ciasto pod sliwki, chętnie zastosuję nowe.
Buka @ 5 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=373752Sini, to Twoje ciasto, to ja właśnie robiłam zawsze pod owoce, tylko troszkę więcej masła daję, a śmietany mniej. Jest świetne, ale ile można ...To znaczy może mój mąż, a ja już nie.U mnie w domu też ucierane w odwrocie, więc się nie dziwię.
aneczka1984 @ 26 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=981759a ja mam takie pytanie czy do tego ciasta moga byc suche drozdze???bo tu gdzie mieszkam ciezko jest dostac zwylke drozdze w kostce szybciej dostane w sucheZ GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ I POZDRAWIAMDrożdży suchych i świeżych można uzywać zamiennie, więc śmiało możesz użyć.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia