- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
jako pro-aktywne
3/4 szkl lisci bazylii (swieze)
1/2 szkl orzeszkow pini
4 lyzki oliwy
4 zabki czosnku (zmiazdzone)
2 lyzki miso
Zmiksowac wszystko w malakserze/blenderze do uzyskania kremowej konsystencji.
Mozna rowniez uzyc jako pastu do chleba lub marynaty.
Proporcje na 4 porcje.
Zrodlo: magazyn "Health'N Vitality"
a tutaj jeszcze: dlaczego jesc MISO
3/4 szkl lisci bazylii (swieze)
1/2 szkl orzeszkow pini
4 lyzki oliwy
4 zabki czosnku (zmiazdzone)
2 lyzki miso
Zmiksowac wszystko w malakserze/blenderze do uzyskania kremowej konsystencji.
Mozna rowniez uzyc jako pastu do chleba lub marynaty.
Proporcje na 4 porcje.
Zrodlo: magazyn "Health'N Vitality"
a tutaj jeszcze: dlaczego jesc MISO
Ostatnią edycję dokonał moderator: