- Wrz 16, 2004
 
- 886
 
- 0
 
- 0
 
Pasta jajeczno-twarogowa  
6 jajek ugotowanych na twardo
25 dag pokruszonego twarogu
15 dag masła
2 łyżki kwaśnej gęstej śmietany (lub majonezu)
1 łyżka posiekanego szczypiorku
1 łyżka posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
Jajka obrać ze skorupek i drobno posiekać. Dodać ser, śmietanę i miękkie masło. Całość zmiksować. Masę doprawić solą i pieprzem. Dodać szczypiorek i koperek. Dokładnie wymieszać.
	
		
			
		
		
	
			
			6 jajek ugotowanych na twardo
25 dag pokruszonego twarogu
15 dag masła
2 łyżki kwaśnej gęstej śmietany (lub majonezu)
1 łyżka posiekanego szczypiorku
1 łyżka posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
Jajka obrać ze skorupek i drobno posiekać. Dodać ser, śmietanę i miękkie masło. Całość zmiksować. Masę doprawić solą i pieprzem. Dodać szczypiorek i koperek. Dokładnie wymieszać.