- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
ciasto jak zwykle Ainsleya
upiec, schłodzić...
390 ml śmietany kremówki zagotować
350 g czekolady białej posiekać
8 g żelatyny namoczyć w odrobinie zimnej wody, wymieszac z gorącą śmietaną,
śmietaną zalać czekoladę.
Przestudzić, wsypać 1 łyżeczkę kawy bezkofeinowej albo zwykłej (NIE rozpuszczalnej)
Masę wylać na ciasto
Schłodzić
upiec, schłodzić...
390 ml śmietany kremówki zagotować
350 g czekolady białej posiekać
8 g żelatyny namoczyć w odrobinie zimnej wody, wymieszac z gorącą śmietaną,
śmietaną zalać czekoladę.
Przestudzić, wsypać 1 łyżeczkę kawy bezkofeinowej albo zwykłej (NIE rozpuszczalnej)
Masę wylać na ciasto
Schłodzić
