- Wrz 13, 2004
- 8,558
- 25
- 38
125 g smietany
125 g ementalera
2 cebule drobniutko pokrojone
1 zabek czosnku przecisniety przez praske
1 peczek szczypiorku
400 g serka homo
1 lyzeczka musztardy Dijon
1 lyzka paryczki slodkiej w proszku
sol
smietane ubic
ser zetrzec na drobnych otworach
serek homo wymieszac z produktami a na koniec dodac smietane, wymieszac lekko i doprawic sola
125 g ementalera
2 cebule drobniutko pokrojone
1 zabek czosnku przecisniety przez praske
1 peczek szczypiorku
400 g serka homo
1 lyzeczka musztardy Dijon
1 lyzka paryczki slodkiej w proszku
sol
smietane ubic
ser zetrzec na drobnych otworach
serek homo wymieszac z produktami a na koniec dodac smietane, wymieszac lekko i doprawic sola