- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
za HOT and SPicy
2 świeże chili pozbawić pestek i pokroić na cienkie, dlugie paseczki
wrzucić na patelnie z 2 łyzkami masła
zrumienić
Dodać 2 ząbki czosnku posiekane lub zmiażdzone
dodać posiekaną kapustę (w przepisie jest głowka, ja dałam mniej)
Wymieszać. Dodać sól (do smaku) i 5 łyżek wody. Przykryć m gotowac około 3 - 4 minut
Posypać 1 łyżeczką pieprzu cajeńskiego i skropic 2 łyżeczkami octu cydrowego
2 świeże chili pozbawić pestek i pokroić na cienkie, dlugie paseczki
wrzucić na patelnie z 2 łyzkami masła
zrumienić
Dodać 2 ząbki czosnku posiekane lub zmiażdzone
dodać posiekaną kapustę (w przepisie jest głowka, ja dałam mniej)
Wymieszać. Dodać sól (do smaku) i 5 łyżek wody. Przykryć m gotowac około 3 - 4 minut
Posypać 1 łyżeczką pieprzu cajeńskiego i skropic 2 łyżeczkami octu cydrowego
