- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
1 łyżka masła
1 posiekana cebula
1/2 szkl białego wina
1/2 szkl bulionu warzywnego
3 łyżki gęstego twarożku
2 łyżki posiekanych ziół (według gustu)
sól, pieprz
Cebulę zeszklić na maśle, zalać winem i bulionem.
Dodać twarożek, wymieszać. Wsypać zioła i jeszcze raz wymieszać. Doprawić do smaku.
1 posiekana cebula
1/2 szkl białego wina
1/2 szkl bulionu warzywnego
3 łyżki gęstego twarożku
2 łyżki posiekanych ziół (według gustu)
sól, pieprz
Cebulę zeszklić na maśle, zalać winem i bulionem.
Dodać twarożek, wymieszać. Wsypać zioła i jeszcze raz wymieszać. Doprawić do smaku.
Ostatnią edycję dokonał moderator: