- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Po szufladzie plątała mi sie puszka "mieszanki fasolowej" - kilka rodzajów fasoli +
ciecerzyca, wiec ja wykorzystałam . Ainsley Harriot mnie zainspirował
na patelnię wlac 2 łyzki oliwy, wrzucic 1 cebulę posiekana + 1 zmiazdzony zabek
czosnku. Po 2 - 3 minutach dodac 2 puszki fasoli (u mnie ww mieszanka + cannellini),
wlac 100 ml rosołu , poddusić 4 minuty. Wrzucić sporą garśc posiekanej natki i wcisnąc
sok z cytryny
doprawić solą i pieprzem
Jeśc na ciepło
ciecerzyca, wiec ja wykorzystałam . Ainsley Harriot mnie zainspirował

na patelnię wlac 2 łyzki oliwy, wrzucic 1 cebulę posiekana + 1 zmiazdzony zabek
czosnku. Po 2 - 3 minutach dodac 2 puszki fasoli (u mnie ww mieszanka + cannellini),
wlac 100 ml rosołu , poddusić 4 minuty. Wrzucić sporą garśc posiekanej natki i wcisnąc
sok z cytryny
doprawić solą i pieprzem
Jeśc na ciepło
