Grace-Kelly @ 21 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1413087Otóż to, zależy mi na białej kryjącej, a potem np. czerwonej itd. - nic to, będę dalej walczyć.Białą to nie wiem, ale kolorową można spróbować zrobić zastępując kakao i żelatynę galaretką w określonym kolorze. Nie próbowałam jeszcze, ale taką radę znalazłam gdzieś w necie.
Wioletta @ 19 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1490545Białą to nie wiem, ale kolorową można spróbować zrobić zastępując kakao i żelatynę galaretką w określonym kolorze. Nie próbowałam jeszcze, ale taką radę znalazłam gdzieś w necie.O, fajna myśl. Można w sumie też trochę kombinować np. z sokie z wiśni? Cosik będę próbowała, bo polewa ze względu na właściwości połyskowo-elastyczne jest bombowa.
Cinka @ 31 Jan 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1502736Nie wiem Kasha, nie polewałam nią nigdy tortu - a dużo zależy od porowatości ciasta jak i od tego jaką warstwę chcesz uzyskać.
Ja bym robiła jedną, opędzlowała tort, a po zastygnięciu ewntualnie dorobiła jeśli by za mało zostało na to żeby polać ładnie całość drugą warstwą.Nie wpadłam na todziękuję Cinko
lecę polować, znaczy polewę robić
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia